Enquesta: Com ens sentim els garrotxins i garrotxines?

Un estudi per detectar la soledat no volguda a la comarca per a totes les persones majors de 10 anys impulsat per l’atenció primària de la Fundació i la col·laboració de la Universitat de Vic i l’Institut de Recerca IRIS-CC. 

Davant els canvis que experimenta la nostra societat, apareix una problemàtica que ens preocupa i és l’augment de persones, de totes les edats, que se senten soles. Amb la idea de conèixer més a fons quina és la situació a la nostra comarca s’ha iniciat un projecte per tenir aquesta informació de la Garrotxa. L’objectiu de l’enquesta és saber com ens sentim els garrotxins i garrotxines per tal de, posteriorment, planificar accions per millorar el nostre benestar.

Per això necessiten la vostra ajuda i recolzament per aconseguir que el màxim nombre de garrotxins i garrotxines de més de 10 anys responguin aquesta enquesta (en el cas dels menors d’edat, s’exigeix el consentiment dels pares/mares o tutors legals). Quantes més respostes tinguin, més real serà la imatge del que està passant a la nostra comarca.

Us animem a descarregar-vos l’ENQUESTA

Aquest qüestionari és totalment anònim.

L’enquesta va dirigida a totes les persones que viuen a la Garrotxa i que són majors de 10 anys. El termini per respondre és el dimecres 28 de març.

Si no voleu respondre-la online, el Casal de la Gent Gran Sant Marc us convida el dia 27 de març a les 17 h. al Local de la Gent Gran on hi haurà entrevistadores que ajudaran a contestar-la.