FESTA MAJOR 2024

Ja la tenim aquí, la nostra Festa Major, que tindrà lloc els dies 17, 18, 19 i 20 de maig!

 

 

 

Ja podeu comprar les vostres entrades dels concerts i del sopar popular al Reserva Play en el següent link: https://santfeliudepallerols.reservaplay.cat/view/reserves/actividades o bé les podeu comprar també a l’OAC de l’ajuntament. 

(A l’hora de comprar les entrades recordeu repassar el vostre correu electrònic que sigui correcte ja que sinó no rebreu l’entrada amb el QR corresponent).

Els menors fins a 11 anys empadronats a Sant Feliu de Pallerols tindran l’entrada gratuïta als concerts la qual s’haurà de sol·licitar i recollir a l’OAC de l’ajuntament. Si volen assistir al sopar popular han de comprar l’entrada de sopar + concert, en aquest cas no és gratuït.

Entrades limitades!

Podeu consultar el programa de la Festa: AQUÍ

En aquest programa, PODEU RECUPERAR EL PREGÓ DE FESTA MAJOR DE L’ANY PASSAT a càrrec
de Daniel Vilarrúbias Cuadras, arxiver, historiador de l’Art i violinista del Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa des del 2011. Podeu descarregar-lo a través d’aquest codi QR que surt al programa o clicant al següent link: https://santfeliudepallerols.cat/media/sites/218/Llibret-prego-festa-major-2023w.pdf o bé el podeu obtenir en format imprès, recollint-lo a l’OAC de l’ajuntament (edició limitada).
“Per un santfeliuenc ballar els cavallets hauria de ser un honor. I fer-ho bé, hauria de ser un deure” ens diu el pregoner…

Per a més informació podeu trucar a l’OAC de l’ajuntament Tel. 972444011

Bona Festa Major pescallunes!!!!