Guia Activa l’estiu

Arriba la Guia Activa l’Estiu 2024 amb una gran varietat de propostes lúdiques, educatives, culturals i esportives.

Ja es pot consultar la Guia Activa l’Estiu 2024, elaborada pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot. La guia agrupa en un sol document totes les propostes educatives, esportives, culturals i de lleure que s’organitzen durant el període de vacances estivals a Olot i la comarca. Hi ha propostes per a infants i joves menors de 18 anys dissenyades i creades per professionals de cada sector. La guia es divideix en tres blocs: les activitats de l’Estiu Riu (aquelles organitzades des de l’Ajuntament d’Olot), les que organitzen la resta d’Ajuntaments de la Garrotxa i les d’entitats i empreses. L’objectiu és que cada família trobi una activitat adaptada a les seves necessitats, i fer de l’estiu un temps d’oci i una oportunitat per adquirir noves experiències i aprenentatges.

Més informació: https://www.garrotxa.cat/2024/04/15/arriba-la-guia-activa-lestiu-2024-amb-una-gran-varietat-de-propostes-ludiques-educatives-culturals-i-esportives/

Com cada any Sant Feliu de Pallerols portarà a terme el Casal d’estiu i les Brigades Joves dels quals properament passarem la corresponent informació juntament amb els cartells per tal que els interessats podeu fer les inscripcions.

Podeu consultar la guia clicant el següent enllaç: ACTIVA-ESTIU-2024.pdf (olot.cat)