13è Festival de Música Antiga dels Pirineus – FeMAP

14 de juliol – 20 h. – Església Parroquial

THE CHARTER CHOIR OF HOMERTON COLLEGE-CAMBRIDGE
Reis, ducs, prínceps i papes
www.homerton.cam.ac.uk/charter-choir
 
Intèrprets:
Lorenzo Bennett, orgue
Lauren Akinluyi, Pollyanna Chamberlain, Charlotte Connal, Sakura Fish, Emily Kitcat, Megan Robinson, Isobel Stearn i Lucia Taylor, sopranos
Mallory Beechey, Hope Broome Saunders, Izzy Lane, Lily Nattrass i Anna Stricevic, altos
Lewis Brooke, Coby O’Brien, Tom Reeve, Pierre Riley, Mikha’el Seth i Leo Wang, tenors
Oscar Beed, Lucas Churchill, Oliver Fogelin, André Pancholi i Adam Wolowczyk, baixos
Daniel Trocmé-Latter, direcció
 
Programa:
Obres de J. S. Bach, O. di Lasso, C. Gesualdo, F. Guerrero, T. Tallis, W. Byrd, H. Purcell, T. Morley, G. P. da Palestrina S. Ferrariensis i C. de Morales.
 
Durant el període conegut com a edat moderna, la composició i els avenços musicals es trobaven només a l’abast dels més adinerats. En conseqüència, ben sovint, els compositors estaven vinculats a les corts europees i a personalitats destacades del l’àmbit religiós o secular. Alguns fins i tot van tenir la sort —o bé la dissort— de ser contractats directament per aquests personatges rellevants. Amb aquest programa, The Charter Choir, un dels cors de la Universitat de Cambridge, ens ofereix un recorregut per obres dels segles XVI, XVII i XVIII de compositors que van establir tractes amb les classes sobiranes a tots els racons d’Europa, des de Tomás Luis de Victoria fins a Johann Sebastian Bach, passant per Henry Purcell. El repertori també inclou autors no tan coneguts que igualment van rebre tracte de favor de reis, ducs, prínceps o papes, com són Jehan de Billon, Johannes Sarton o Hermann Matthias Werrecore.
 
Podeu comprar les entrades al següent link: https://www.femap.cat/municipis/grups/charter-choir/charter-choir-pallerols  o bé a l’OAC de l’ajuntament.