Curset de natació estiu 2024

De l’1 al 31 de juliol – PREU: 35,00 € setmana / alumne
HORARIS:
De 16:00 h. a 16:45 h. primer grup (Curs Ensenyament) – Màxim: 7 alumnes
De 16:45 h. a 17:30 h. segon grup (Curs Perfeccionament 1) – Màxim: 10 alumnes
De 17:30 h. a 18:15 h. tercer grup (Curs Perfeccionament 2) – Màxim: 10 alumnes

INSCRIPCIONS:
Totes les inscripcions es faran a través de l’aplicació RESERVAPLAY clicant el següent link:
https://santfeliudepallerols.reservaplay.cat/view/reserves/actividades
S’obriran inscripcions el dilluns dia 10 de juny
(Cal adjuntar la targeta sanitària a la inscripció)
PLACES LIMITADES!!!

NORMATIVA:
– Es recorda que el fet de realitzar el curset de natació no dona dret a l’abonament de piscina. Per tant, una vegada hagi acabat el curset els nens/nenes o adults no es podran quedar a la piscina si no tenen l’abonament corresponent. Si es volen quedar s’haurà de gestionar particularment amb els responsables.
– Cada grup té un nº limitat de places, per tant al realitzar una inscripció p.ex. per les dues primeres setmanes no dona dret a tenir plaça a una tercera setmana ja que aquesta pot estar coberta, per això és convenient que en el període d’inscripció determineu totes les setmanes que voleu venir o parleu amb els monitors per no quedar-se sense plaça.
– En cas de mal temps els dies no són recuperables, a menys que el mal temps durés varis dies.
– En cas de malalties no es tornaran els diners, ni els dies seran recuperables amb excepció d’una causa justificada com operació, llarga malaltia,….
– Seria bo i beneficiós pels nens/nenes que els pares no estiguessin al costat dels nens mentre es dona la classe ja que això perjudica el seu aprenentatge i entorpeix la feina dels monitors.
– En cas de necessitat o per millora del servei, el curset es pot modificar d’horari si tothom hi està d’acord. Depenent del nivell pot ser que hi hagi algun canvi del grup sol·licitat.

Per a més informació: OAC Ajuntament Tel. 972444011